KUNTONYRKKEILYRYHMÄT kevätKAUDELLA 2022

ALKEISKURSSI JA JATKORYHMÄT

Kevätkaudella 2022 Epanan treenisalin suojissa harjoittelee peräti viisi kuntonyrkkeilyryhmää. Tarjolla on kolmen tasoisia ryhmiä. Uudet tulijat toivotamme tervetulleeksi suosittuun alkeisryhmäämme, jossa on helppoa oppia lajin perusteet ja kohottaa kuntoa samantasoisten kanssa. Kun taidot karttuvat alkeiskurssilla, voi lajiin "hurahdettuaan" jatkaa loppukauden kätevästi jatkoryhmän treeneissä pientä korvausta vastaan. Kaikki uudet tulijat kulkevat siis alkeiskurssin kautta. Alkeiskurssin jälkeen on mahdollista edetä kuntonyrkkeilyn jatkoryhmiin, sparriryhmään tai jopa kilparyhmään.

UUTTA -SPARRIRYHMÄ

Kovemmasta menosta ja kontaktista pitäville treenaajille on kevätkaudella 2022 tarjolla uutena aloittava SPARRIRYHMÄ. Sparriryhmässa nimensä mukaisesti sparraillaan, mutta myös suoritetaan paritekniikoita kilpa/jatkoryhmien tavoin. Sparriryhmä harjoittelee kolmesti viikossa. Ryhmän lauantain harjoitus on yhteinen kuntonyrkkeilyn jatkoryhmien kanssa - näin ollen lauantain treeneissä EI sparrata koskaan. Sparriryhmään osallistumisen edellytyksenä on alkeiskurssin suorittaminen tai aiempi jatkoryhmissä harjoittelu. Ryhmässä on lisäksi vakuutuspakko - tarkoittaen että jokaisella ryhmän jäsenellä tulee olla sparraamisen kattava vakuutus HETI ENSIMMÄISISTÄ TREENEISTÄ LÄHTIEN. OP-Pohjolan olympianyrkkeilyvakuutuksen voi ostaa joko Suomisportista klikkaamalla Ostamaan* - > lisenssi/pelipassi* -> polkua pitkin. Vaihtoehtoisesti sinulla voi olla myös oma vakuutus, mutta ennen ensimmäisiä treenejä seuralle on näytettävä tästä todistus.  Sparriryhmän varusteet: jokaisella ryhmän jäsenellä tulee luonnollisesti olla myös hammassuojat sekä sparraamiseen tarkoitetut hanskat. Kuntonyrkkeilyhanskoilla ei tässä ryhmässä sparrata.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kirkkonummen koulujen lomaviikoilla tai kansallisina pyhäpäivinä EI pidetä harjoituksia.

ALKEISKURSSI

8.2. - 23.4.2021

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla opit nyrkkeilytekniikan perusteet Suomen parhaimmassa opastuksessa. Kaikki tekniikat suoritetaan joko säkkiin tai hanskoihin.

Ryhmä on 0-tason ryhmä eli mitään ei tarvitse osata tähän ryhmään osallistuaksesi.

Ryhmän valmennuksesta vastaavat KNK:n valmentajat Amin Asikainen ja Said Lachi sekä vaihtuvat vetäjät.

Harjoitusajat: ti 19.50-20.50 ja la 12.30--13.30.

Ensimmäiset treenit ti 8.2.

JATKORYHMÄ 1

8.2. - 19.5.2021

Jatkoryhmä 1:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaavat Amin Asikainen.

Huomioithan muut harjoittelijat ja käyt oman ryhmäsi treenivuoroilla, toisten ryhmien vuoroilla surffailu on kielletty tilarajoitteiden takia.

Harjoitusajat: ti 18.40-19.40, to 19.10-20.10 ja extratreeni la 11.15-12.15.

Ensimmäiset treenit ti 8.2.2022.

JATKORYHMÄ 2

7.2. - 18.5.2022

Jatkoryhmä 2:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaava Said Lachi.

Harjoitusajat: ma 18.00-19.00, ke 19.20-20.20 ja extratreeni la 11.15-12.15.

Ensimmäiset treenit ma 7.2.

JATKORYHMÄ 3

9.2. - 20.5.2022

Jatkoryhmä 3:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaa Said Lachi,

Harjoitusajat: ke 18.10-19.10, pe 18.10-19.10 ja extratreeni la 11.15-12.15.

Ensimmäiset treenit ke 9.2..

Boxing

SPARRIRYHMÄ

9.2. - 20.5. 2020

Harjoitukset sisältävät paljon kontaktia, joten edellytyksenä ryhmään osallistuville on sparraamisen/kilpailemisen kattavan vakuutuksen hankkiminen.  Ryhmään ei oteta vasta-alkajia, vaan ryhmään voi edetä vain jatkoryhmien tai alkeiskurssin suorittamisen kautta.

Harjoitusajat: ke 17.00-18.00, pe 19.20-20.20, la 11.15-12.15. Lauantain treeni yhteinen muiden jatkoryhmien kanssa.