KUNTONYRKKEILYRYHMÄT SYYSKAUDELLA 2021

Syyskaudella 2021 Epanan treenisalin suojissa harjoittelee peräti viisi kuntonyrkkeilyryhmää. Tarjolla on kolmen tasoisia ryhmiä. Uudet tulijat toivotamme tervetulleeksi suosittuun alkeisryhmäämme, jossa on helppoa oppia lajin perusteet ja kohottaa kuntoa samantasoisten kanssa.

Kun taidot karttuvat alkeiskurssilla, voi lajiin "hurahdettuaan" jatkaa loppukauden kätevästi jatkoryhmän treeneissä pientä korvausta vastaan. Omia rajojaankin on mahdollista kokeilla taitojen karttuessa sparriryhmässä, jossa kovemmasta menosta pitävät kuntoilijat ja kilpailijat treenaavat yhdessä kontaktia kaihtamatta.

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille kuntonyrkkeilyryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Lisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista.  Vakuutuksen voi ostaa vaikkapa ilmoittautumisen jälkeen Suomisportista. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kirkkonummen koulujen lomaviikoilla tai kansallisina pyhäpäivinä EI pidetä harjoituksia.

ILMOITTAUTUMISET SYYSKAUDEN RYHMIIN AUKEAVAT KE 4.8. klo 12.00.

ALKEISKURSSI

17.8. - 29.10.2021

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla opit nyrkkeilytekniikan perusteet Suomen parhaimmassa opastuksessa. Kaikki tekniikat suoritetaan joko säkkiin tai hanskoihin.

Ryhmä on 0-tason ryhmä eli mitään ei tarvitse osata tähän ryhmään osallistuaksesi.

Ryhmän valmennuksesta vastaavat KNK:n valmentajat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Harjoitusajat: ti 19.50-20.50 ja pe 19.50-20.50.

Ensimmäiset treenit ti 17.8.

JATKORYHMÄ 1

17.8. - 11.12.2021

Jatkoryhmä 1:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Huomioithan muut harjoittelijat ja käyt oman ryhmäsi treenivuoroilla, toisten ryhmien vuoroilla surffailu on kielletty tilarajoitteiden takia.

Harjoitusajat: ti 18.40-19.40, to 19.10-20.10 ja extratreeni la 13.00-14.00.

Ensimmäiset treenit ti 17.8.

JATKORYHMÄ 2

16.8. - 11.12.2021

Jatkoryhmä 2:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaava Said Lachi, Joni Turusen tuuratessa.

Harjoitusajat: ma 19.40-20.40, ke 19.10-20.10 ja extratreeni la 13.00-14.00.

Ensimmäiset treenit ma 16.8.

JATKORYHMÄ 3

18.8. - 11.12.2021

Jatkoryhmä 3:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaa Said Lachi, Joni Turusen tuuratessa.

Harjoitusajat: ke 18.00-19.00, pe 18.40-19.40 ja extratreeni la 13.00-14.00.

Ensimmäiset treenit ke 18.8.

SPARRIRYHMÄ

10.8. - 10.12. 2020

Sparriryhmä on tarkoitettu kilpailijoille sekä sparria haluaville aikuiskuntonyrkkeilijöille. Ryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa Amin Asikaisen ja Said Lachin johdolla. Lisäksi ot-treenejä.

Harjoitukset sisältävät paljon kontaktia, joten edellytyksenä ryhmään osallistuville on sparraamisen/kilpailemisen kattavan vakuutuksen hankkiminen.  Ryhmään ei oteta vasta-alkajia, vaan ryhmään voi edetä vain jatkoryhmien kautta.

Huom! Paikkoja rajoitetusti.

Harjoitusajat: xxxx

+mahdollisuus ostaa lauantain lisätreeni ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportista.

180/200 €

Workout