KUNTONYRKKEILYRYHMÄT kevätKAUDELLA 2020

Kevätkaudella 2020 Epanan treenisalin suojissa harjoittelee peräti viisi kuntonyrkkeilyryhmää. Tarjolla on kolmen tasoisia ryhmiä. Uudet tulijat toivotamme tervetulleeksi suosittuun alkeisryhmäämme, jossa on helppoa oppia lajin perusteet ja kohottaa kuntoa samantasoisten kanssa.

Kun taidot karttuvat alkeiskurssilla, voi lajiin "hurahdettuaan" jatkaa loppukauden kätevästi jatkoryhmän treeneissä pientä korvausta vastaan. Omia rajojaankin on mahdollista kokeilla taitojen karttuessa sparriryhmässä, jossa kovemmasta menosta pitävät kuntoilijat ja kilpailijat treenaavat yhdessä kontaktia kaihtamatta.

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille kuntonyrkkeilyryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Lisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista.  Vakuutuksen voi ostaa vaikkapa ilmoittautumisen jälkeen Suomisportista. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus.

LISÄTREENIÄ VIIKKOON?

Tuntuuko että treenikertoja saisi olla viikossa useampia? Kevätkaudella 2020 on mahdollisuus lunastaa vielä yksi treenipäivä lisää viikkoon. Tuo lisätreenipäivä on lauantai ja treenit alkavat joka kerta klo 13.00. Harjoituksen kesto hieman treenistä riippuen joko 1h tai 1,5h. Lauantain treeneissä on vaihtuva vetäjä. Harjoituksissa ei olla sitouduttu yhteen muottiin - välillä punnerrellaan kahvakuulilla, välillä vedetään puhtaasti lihaskuntoa ja välillä huolletaan kehoa, toisiaan saattaa olla myös ohjatun alkulämmittelyn sisältävä vapaavuoro, jossa alkulämmittelyn jälkeen voi treenata vapaasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sparraamista, sillä sparraaminen tapahtuu vain ja ainoastaan sparriryhmän harjoituksissa.

Lauantain lisätreenin voit lunastaa normaalin treenin oheen ilmoittautuessasi Suomisportissa omaan ryhmääsi. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee vain valita normaali-ilmoittautumisen lisäksi *lauantain lisätreeni* Lauantain lisätreenin hinta oman ryhmän harjoituksien lisänä on koko kevään ajalta 30 €. Lauantain lisätreeniin voi myös ilmoittautua, vaikka et olisikaan missään ryhmässä jäsenenä - tällöin hinta kevätkaudelta on 85 €.

ALKEISRYHMÄ

8.1. - 27.3.2020

Kuntonyrkkeilyn alkeisryhmässä opit nyrkkeilytekniikan perusteet Suomen parhaimmassa opastuksessa. Ryhmässä ei sparrata. Ryhmä on 0-tason ryhmä eli mitään ei tarvitse osata tähän ryhmään osallistuaksesi.

Alkeiskurssi kestää 22 harjoituskertaa. Ryhmän valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Harjoitusajat: ke 19.30-20.30 ja pe 19.00-20.00.

+mahdollisuus ostaa lauantain lisätreeni ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportista.

JATKORYHMÄ 1

7.1. - 14.5.2020

Jatkoryhmä 1:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Huomioithan muut harjoittelijat ja käyt oman ryhmäsi treenivuoroilla, toisten ryhmien vuoroilla surffailu on kielletty tilarajoitteiden takia.

Harjoitusajat: ti 18.30-19.30, to 18.30-19.30 ja extratreeni ma klo 18.30-19.30.

JATKORYHMÄ 2

7.1. - 14.5.2020

Jatkoryhmä 2:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Harjoitusajat: ti 19.30-20.30, to 19.30-20.30 ja extratreeni ma klo 18.30-19.30.

JATKORYHMÄ 3

8.1. - 15.5.2020

Jatkoryhmä 3:ssä  harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikoita ja kohotetaan kuntoa kolmesti viikossa. Ryhmässä ei sparrata. Jatkoryhmään osallistuaksesi alkeiskurssi tulee olla käytynä.

Ryhmän treeneistä vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Harjoitusajat: ke 18.30-19.30, pe 18.00-19.00 ja extratreeni ma klo 18.30-19.30.

SPARRIRYHMÄ

7.1. - 14.5. 2020

Sparriryhmä on tarkoitettu kilpailijoille sekä sparria haluaville aikuiskuntonyrkkeilijöille. Ryhmä harjoittelee neljä kertaa viikossa Amin Asikaisen ja Said Lachin johdolla. Lisäksi ot-treenejä.

Harjoitukset sisältävät paljon kontaktia, joten edellytyksenä ryhmään osallistuville on sparraamisen/kilpailemisen kattavan vakuutuksen hankkiminen.  Ryhmään ei oteta vasta-alkajia, vaan ryhmään voi edetä vain jatkoryhmien kautta.

Huom! Paikkoja rajoitetusti.

Harjoitusajat: ma 17.00-18.30, ti 17.00-18.30, ke 17.30-18.30, to klo 17.00-18.30

180/200 €

LAUANTAIN LISÄTREENI - ERIKSEEN OSTETTU

11.1. - 9.5. 2020

Kevätkaudella 2020 on mahdollisuus lunastaa vielä yksi treenipäivä lisää viikkoon. Harjoituksen kesto hieman treenistä riippuen joko 1h tai 1,5h. Lauantain treeneissä on vaihtuva vetäjä. Harjoituksissa ei olla sitouduttu yhteen muottiin - välillä punnerrellaan kahvakuulilla, välillä vedetään puhtaasti lihaskuntoa ja välillä huolletaan kehoa, toisiaan saattaa olla myös ohjatun alkulämmittelyn sisältävä vapaavuoro, jossa alkulämmittelyn jälkeen voi treenata vapaasti. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sparraamista, sillä sparraaminen tapahtuu vain ja ainoastaan sparriryhmän harjoituksissa. Lauantain lisätreenin voit lunastaa normaalin treenin oheen ilmoittautuessasi Suomisportissa omaan ryhmääsi. Alla olevasta linkistä ostetaan pelkkä Lauantain lisätreenii, jos et ole missään ryhmässä jäsenenä.

Pyydä ilmoittautumislinkki:

knk.kirkkonummi@gmail.com

• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 KNK-Boxing, site under construction.

Salin osoite: Nummitie 3
02400 Kirkkonummi