junioriryhmät syyskaudella 2021

Syyskaudella 2020 juniorien harrasteryhmiä on edelleen kaksi. Näistä JUNIORIT KOKENEET on suunnattu harjoittelijoille, jotka ovat lajin perusteet nyrkkeilykoulussamme jo omaksuneet. Uudet lajin pariin tulijat toivotamme tervetulleeksi JUNIORIEN ALKEISKURSSI -ryhmän harjoituksiin. Kun juniorien alkeiskurssi -ryhmässä on edetty riittävälle tasolle, ryhmät yhdistetään yhdeksi ryhmäksi.

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille harrasteryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Harrasteryhmissä harrastelisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus ja vakuutuksen voi ostaa kätevästi Suomisportista vaikkapa ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kirkkonummen koulujen lomaviikoilla tai kansallisina pyhäpäivinä EI pidetä harjoituksia.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMÄÄN AUKI. PAIKKOJA RAJOITETUSTI.

JUNIORINYRKKEILY

16.8. - 9.12.2021

Juniorinyrkkeilyryhmässä harjoitellaan nyrkkeilyn perusteita, lyöntejä, liikkumista, väistöjä sekä kehitetään lihaskuntoa.

Ryhmässä tehdään lajiharjoitteita hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

Valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Ryhmä soveltuu 7 - 14 vuotialle tytöille ja pojille. Harjoitusajat: ma ja to klo 17.00-18.00.

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO kevätkauden 2021 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Pidätämme oikeuden harjoitusaikojen muutoksiin.

Hinta: