junioriryhmät kevätkaudella 2020

Supersuositut Nyrkkeilykoulun harrasteryhmät täyttyivät syyskaudella äärimmilleen. Kevätkaudella harrasteryhmiä on edelleen kaksi. Näistä NYRKKEILYKOULU KOKENEET on suunnattu harjoittelijoille, jotka ovat lajin perusteet nyrkkeilykoulussamme jo omaksuneet. Uudet lajin pariin tulijat toivotamme tervetulleeksi JUNIORIEN ALKEISKURSSI -ryhmän harjoituksiin. 

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille harrasteryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Harrasteryhmissä harrastelisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus ja vakuutuksen voi ostaa kätevästi Suomisportista vaikkapa ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kirkkonummen koulujen lomaviikoilla tai kansallisina pyhäpäivinä EI pidetä harjoituksia.

JUNIORIEN

ALKEISKURSSI

7.1. - 15.5..2020

Junnujen alkeiskurssilla opetellaan kahden ensimmäisen kuukauden aikana nyrkkeilyn perusteet (nyrkkeilyasento, liikkuminen, peruslyönnit ja väistöt). Perusteiden jälkeen ryhmä jatkaa taitoja syventäen yhdessä kokeneiden ryhmän kanssa. Harjoitusaikojen muutos tässä kohtaa mahdollinen.

 

Ryhmässä tehdään lajiharjoitteita hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

 

Valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

 

Ryhmä soveltuu 7 - 14 vuotialle tytöille ja pojille. Harjoitusajat: ti ja to klo 16.00-17.00. ENSIMMÄISET TREENIT ti 7.1. klo 16.00.

 

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

 

KOKO kevätkauden 2020 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

99 €

NYRKKEILYKOULU
KOKENEET

10.1. - 15.5.2020

Nyrkkeilykoulu - KOKENEET Ryhmä on tarkoitettu nyrkkeilyn perusteet jo osaaville harrastajille eli KNK:n nyrkkeilykoulussa jo aiempina kausina harjoitelleille.

 

Harjoituksissa suoritetaan jo vaativimpia tekniikoita kuin ALKEET-ryhmässä. Harjoitteet tehdään hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

 

Ryhmän valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi. Ryhmä soveltuu 8 - 14 vuotialle tytöille ja pojille.

 

Harjoitusajat: ryhmä yhdistetty alkeiskurssin kanssa. kts. treeniajat oikealta.

 

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO syyskauden 2019 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

99 €

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 KNK-Boxing, site under construction.

Yhteystiedot

Salin osoite: Nummitie 3
02400 Kirkkonummi

 

Email:

knk.kirkkonummi@gmail.com

TAI

ilmoittautuminen.knk@gmail.com

Kartta
  • w-facebook