junioriryhmät SYYSkaudella 2019

Supersuositut Nyrkkeilykoulun harrasteryhmät täyttyivät syyskaudella äärimmilleen. Kevätkaudella harrasteryhmiä on edelleen kaksi. Näistä NYRKKEILYKOULU KOKENEET on suunnattu harjoittelijoille, jotka ovat lajin perusteet nyrkkeilykoulussamme jo omaksuneet. Uudet lajin pariin tulijat toivotamme tervetulleeksi NYRKKEILYKOULU ALKEET -ryhmän harjoituksiin.

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille harrasteryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Harrasteryhmissä harrastelisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista. Vakuutuksen hinta kaudella 2019 on 20 euroa. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus ja vakuutuksen voi ostaa kätevästi Suomisportista vaikkapa ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.

NYRKKEILYKOULU

ALKEET

12.8. - 12.12.2019

Ryhmässä opetellaan kahden ensimmäisen kuukauden aikana nyrkkeilyn perusteet (nyrkkeilyasento, liikkuminen, peruslyönnit ja väistöt). Perusteiden jälkeen ryhmä jatkaa taitoja syventäen 13.12. asti.

Ryhmässä tehdään lajiharjoitteita hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

Valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Ryhmä soveltuu 8 - 14 vuotialle tytöille ja pojille. Harjoitusajat: ma ja to klo 16.00-17.00. ENSIMMÄISET TREENIT ma 12.8. klo 16.00.

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO syyskauden 2019 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

NYRKKEILYKOULU
KOKENEET

13.8. - 13.12.2019

Nyrkkeilykoulu - KOKENEET Ryhmä on tarkoitettu nyrkkeilyn perusteet jo osaaville harrastajille eli KNK:n nyrkkeilykoulussa jo aiempina kausina harjoitelleille.

Harjoituksissa suoritetaan jo vaativimpia tekniikoita kuin ALKEET-ryhmässä. Harjoitteet tehdään hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

Ryhmän valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi. Ryhmä soveltuu 8 - 14 vuotialle tytöille ja pojille.

Harjoitusajat: ti 16.00-17.00 ja pe klo 17.00-18.00. ENSIMMÄISET TREENIT ti 13.8. klo 16.00.

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO syyskauden 2019 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 KNK-Boxing, site under construction.

Salin osoite: Nummitie 3
02400 Kirkkonummi