junioriryhmät syyskaudella 2020

Syyskaudella 2020 juniorien harrasteryhmiä on edelleen kaksi. Näistä JUNIORIT KOKENEET on suunnattu harjoittelijoille, jotka ovat lajin perusteet nyrkkeilykoulussamme jo omaksuneet. Uudet lajin pariin tulijat toivotamme tervetulleeksi JUNIORIEN ALKEISKURSSI -ryhmän harjoituksiin. Kun juniorien alkeiskurssi -ryhmässä on edetty riittävälle tasolle, ryhmät yhdistetään yhdeksi ryhmäksi.

Suomen Nyrkkeilyliitto edellyttää, että kaikki jäsenseuroissa liikkuvat ovat lisensioituja. Kirkkonummen Nyrkkeilykerho ry. ostaa kaikille harrasteryhmien harjoittelumaksun maksaneille lisenssin. Harrasteryhmissä harrastelisenssi siis sisältyy harjoittelumaksuun. Suosittelemme myös edullisen kuntonyrkkeilyvakuutuksen hankkimista. Vakuutuksen myöntäjä on OP Pohjola Vakuutus ja vakuutuksen voi ostaa kätevästi Suomisportista vaikkapa ryhmään ilmoittautumisen jälkeen.

Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin. Kirkkonummen koulujen lomaviikoilla tai kansallisina pyhäpäivinä EI pidetä harjoituksia.

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN ALKAA ke 9.7. klo 17.00.

JUNIORIT

ALKEISKURSSI

18.8.. - 10.12..2020

Junnujen alkeiskurssilla opetellaan kahden ensimmäisen kuukauden aikana nyrkkeilyn perusteet (nyrkkeilyasento, liikkuminen, peruslyönnit ja väistöt). Perusteiden jälkeen ryhmä jatkaa taitoja syventäen yhdessä kokeneiden ryhmän kanssa. Harjoitusaikojen muutos tässä kohtaa mahdollinen.

Ryhmässä tehdään lajiharjoitteita hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

Valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi.

Ryhmä soveltuu 7 - 14 vuotialle tytöille ja pojille. Harjoitusajat: ti ja to klo 16.00-17.00. ENSIMMÄISET TREENIT ti 18.8. klo 16.00.

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO kevätkauden 2020 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

JUNIORIT

KOKENEET

17.8. - 11.12.2020

Nyrkkeilykoulu - KOKENEET Ryhmä on tarkoitettu nyrkkeilyn perusteet jo osaaville harrastajille eli KNK:n nyrkkeilykoulussa jo aiempina kausina harjoitelleille.

Harjoituksissa suoritetaan jo vaativimpia tekniikoita kuin ALKEET-ryhmässä. Harjoitteet tehdään hymyssä suin eikä niin vakavalla mielellä. Ryhmässä EI sparrata.

Ryhmän valmennuksesta vastaavat Amin Asikainen ja Said Lachi. Ryhmä soveltuu 8 - 14 vuotialle tytöille ja pojille.

Harjoitusajat:ma klo 17.00-18.00, pe klo 17.00-18.00. Ensimmäiset treenit ma 17.8.

Varusteeksi sisäkengät, urheiluvaatteet ja juomapullo.

KOKO syyskauden 2020 kattava harjoittelumaksu on 99€.

Hinta:

• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 KNK-Boxing, site under construction.

Salin osoite: Nummitie 3
02400 Kirkkonummi