top of page

UUTISET

Krenar "Keni" Aliu iski Pohjoismaiden mestariksi!

March 26, 2016

Krenar "Keni" Aliu iski Pohjoismaiden mestariksi! KNK:n Keni Aliu iski PM-kultaa kukistamalla Tanskan Morten Givskovin. Keni otti aloitteet matsin alusta lähtien ja lähti agressiivisesti hakemaan iskupaikkoja. Kirkkonummelainen osui painavasti, tanskalaisen keskittyessä iskemään vastaan.

KNK-värit hyvin edustettuina Ruskiksen Skaboissa

March 19, 2016

Kehässä nähtiin uusi KNK-debytantti, kun Anton Bragge iski ensimmäisen ottelunsa D36-kilon sarjassa. Vauhdikas ja tasainen ottelu päättyi ratkaisemattomaan. Anton on harjoitellut KNK:n nyrkkeilykoulussa vasta kuutisen kuukautta ja mieli jo nyt kilpakehään. Hieno debyytti, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. Sara Hölttä (BT54kg) otteli uransa toisen ottelun Espoon Kehähaiden Emilia Laurilaa vastaan. Laurila oli hivenen osuvampi, joten sitkeästä taistelusta huolimatta espoolaisen käsi nostettiin ylös voiton merkiksi. Miesten sarjassa nähtiin päivän toinen KNK-debytantti, kun KNK-paitaan syksyllä liittynyt Karrar Hleil (Y60kg) nakutteli 2-1-voiton Kalvolan Iskun Santeri Kemppaisesta. Miesten 80-kiloisten sarjassa KNK:n värejä edusti Jere Ahonen ja hyvin edustikin. Ahonen paukutteli kovilla osumilla 3-0-voiton Ringside Gymin Jani Virtasesta. Ahonen palkittiin Ruskiksen Skabojen päivän parhaana.

Joni Turunen KNK:n valmennustiimiin!

March 03, 2016

KNK:n kasvatti, nuorten- ja sotilaiden maailmanmestari, aikuisten 2 x MM-pronssimitalisti ja Sydneyn olympiaedustaja Joni "Jofa" Turunen liittyi mukaan KNK:n valmennustiimiin Amin Asikaisen ja Jan Nyholmin rinnalle. Kevätkaudella edessä on erittäin tärkeitä kisoja, etenkin "maajoukkuetasolla" ottelevilla Ilari Kujalalla ja Krenar Aliulla. Turusen tietotaito tuo tekemiseen loistavaa boostia ja hieman erilaista näkökulmaa, jota tarvitaan kun lähdetään tosissaan hakemaan olympiapaikkaa karsinnoista tai menestystä A-junnujen MM-skaboista. Jofa veti tänään ensimmäiset treeninsä Epanalla nyrkkeilykoululle/kilparyhmälle. "Sähäkän näköistä meininkiä," totesi antibiottikuurilla oleva Ilari Kujala kehänlaidalta.

Ilari Kujala valittu Euroopan olympiakarsintoihin

February 21, 2016

Ilari Kujala on valittu nyrkkeilyn Euroopan olympiakarsintoihin. Karsinnat isketään Turkissa 7-18.4. Tämän lisäksi Kujala ja Dmytro Tretyak iskevät karsintaottelun GeeBee-turnauksessa. Tuon karsinnan voittaja lähtee maailman olympiakarsintoihin Bakuun kesäkuussa. 

SM-kilpailuista kaksi hopeaa ja pronssi

February 20, 2016

Nyrkkeilyn SM-kilpailut käytiin viikonvaihteessa Kuortaneella. KNK:n saalis oli kaksi hopeaa ja pronssi, kun Ilari Kujala ja Maisa Siltala nappasivat sarjoistaan hopeaa, Aarne Hakomäen sijoittuessa kolmanneksi. Kujalan tuomio oli hyvin kyseenalainen. Otteluvideo nähtävissä Media-sivulla.

Ilari Kujala TUL-finaaliin

January 22, 2016

Ilari Kujala TUL-finaaliin! Lauantaipäivä TUL-turnauksessa sujui valtaosin mollivoittoisesti. Päivämatseissa KNK:n naisedustajat Aida Bourdache ja Marjo "Maisa" Siltala kokivat tappiot jo avausotteluissaan. Aida taipui Kokkolan Veikkojen Elina Huttuselle ja Maisa puolestaan Karkkilan Sisun Lilli Ahlstedtille, jonka on kahdesti aiemmin voittanut. Uransa kolme ensimmäistä ottelua voittanut KNK:n Jere Ahonen kohtasi nyt ensimmäistä kertaa parempansa, kun Borgå Boxingin Matias Lepo oli parempi 3-0. Ilari Kujala vastasi päivän parhaasta KNK-suorituksesta iskemällä 3-0-voiton Wasa Boxing Clubin Joni Mansikkamäestä.

 

Ahonen voittoon, Hakomäelle haava

January 21, 2016

Ahonen voittoon, Hakomäelle haava! TUL-turnauksen avauspäivän matsit ovat takanapäin. KNK:n Jere Ahonen klaarasi 75kg B-lohkon ottelunsa YksPihlajan Reiman Dimitro Jeremenkoa vastaan tuomariäänin 3-0. Aarne Hakomäen taival sen sijaan päättyi avausottelun toisessa erässä verta vuotavaan haavaan. Matsit jatkuvat huomenna, kun nuorattuun neliöön astelevat Ilari Kujala, Marjo Siltala ja Aida Bourdache.
 

KNK-iskijät aloittavat urakkansa TUL-turnauksessa

January 21, 2016

KNK-iskijät aloittavat urakkansa TUL-turnauksessa! TUL:n mestaruuskilpailut alkavat tänään 15 ottelun tapahtumalla. KNK:n ottelijoista avauspäivänä tulessa ovat Aarne "Raaka-Arska" Hakomäki (56kg) ja Jere Ahonen (75kg). Raaka-Arska saa avausottelussa hanskattavakseen Lahden Kalevan Trista Mumararungun. Jere Ahonen puolestaan kohtaa YksPihlajan Reiman Dimitro Jeremenkon. KNK:n tiimistä Ilari Kujala (75kg), Marjo Siltala (N75kg) ja Aida Bourdache (N75kg) pääsevät tositoimiin lauantaina. Ottelijoita avustamassa valmentajat Amin Asikainen, Jan Nyholm (ei kuvassa) sekä joukkueenjohtaja Sami Oksanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KNK:n Amin Asikainen valittiin vuoden nyrkkeilyvalmentajaksi

January 12, 2016

KNK:n kilpanyrkkeilijöitä ja kuntoilijoita valmentava Amin Asikainen palkittiin tiistaina 12.1. Urheilugaalassa Nyrkkeilyliiton vuoden valmentajana! KNK onnittelee sekä samalla kiittää panoksesta seuran kilpanyrkkeilijöiden eteen.

 

Kiitos UV-Putki

December 27, 2015

Vuoden lähestyessä loppuaan on aika kiittää. Ensimmäinen erityiskiitos matkaa kirkkonummelaiselle UV-Putki Oy:n Aki Välimäelle! Aki ja UV-Putki ovat olleet KNK:n tukena jo vuosia ja auttava käsi on ollut tarjolla aina, kun sitä on tarvittu. Kilpailutoiminnan rahallisen tuen lisäksi, UV-Putki on jeesannut mm. sponsoripaitojen hankinnassa, Epanan putkistojen uusimisessa, lahjoittanut seuralle ilmalämpöpumpun sekä osallistunut seuran talkoisiin. Tästä SUURI kiitos Akille ja koko UV-Putken henkilökunnalle! Kuvassa KNK:n Kilparyhmän kundit ja Aki Välimäki. Suosittelemme lämpimästi -> http://www.uvputki.fi/

Kuntonyrkkeilyt starttaavat 12.1!

December 22, 2015

Millä se kinkku poltetaan, onko plääni selvä? Jos ei niin nyt kipin kapin ilmoittautumaan KNK:n kuntonyrkkeilyryhmiin. Kesäkunto 2016 kutsuu Aminin ja Jankan ohjauksessa Epanalla.

Hei junnu, sinustako uusi Amin Asikainen?

December 21, 2015

Suuren suosion syyskaudella saavuttanut Nyrkkeilykoulu jatkuu vuonna 2016 uusin tuulin. Olemme jakaneet ryhmän kahtia, jotta jokaisella harrastajalle löytyisi paremmin itselleen sopiva ryhmä. Nyt voit siis valita. Ilmoittaudu mukaan!

 

Please reload

bottom of page